Teamcoaching Rotterdam

Teamcoaching Rotterdam

Interessante teamcoaching training in Rotterdam 

Elk persoon heeft te maken met gedoe. Oud en jong, man en vrouw, klein en groot: voor niemand zal dit een onbekend fenomeen zijn. Het goed managen van gedoe is echter de sleutel tot succes, op deze manier kan het namelijk erg veel opleveren.

Ben jij toe aan een leuke teamcoaching workshop in Rotterdam? Dankzij Gedoemanagement leer je op een vermakelijke, inzichtelijke en luchtige manier meer over de werking van het brein. Voor velen lijkt dit een lastig onderwerp dat moeilijk te begrijpen is. Maar het is gelukkig verrassend simpel! Het is dan ook onze bedoeling om met humor en plezier de simpelheid van de werking van het brein voor iedereen begrijpelijk te maken. Leerzaam, plezierig, interessant en goed voor de zelfontwikkeling!

 

Hoe werkt dit dan precies?

Ons brein heeft twee manieren waarom het kan werken: het automatische deel en het bewuste deel. Wij noemen dit ook wel het rode brein en het groene brein. Een beetje zoals bij een stoplicht: rood staat voor stilstand en groen voor beweging.

Tijdens onze interessante teambuilding training in Rotterdam leer je gezamenlijk hoe je een groter bewustzijn kunt creëren omtrent de simpele werking van de hersenen. Met de kennis die je daarmee opdoet, kun je meer invloed uitoefenen op hoe je luistert en reageert.

Maak op een eenvoudige, no-nonsense manier kennis met de wijze waarop je gedoe het best aan kunt pakken. Tijdens de teamcoaching training in Rotterdam leer je omgaan met stress en/of een burn-out en hoe je dit vooral ook kunt voorkomen. Ook maak je kennis met “de kracht van kiezen” tijdens een leuke en uitdagende inspiratiesessie. Persoonlijke ontwikkeling is na deze leuke workshop egarandeerd!

 

Wat leer ik tijdens een teamcoaching training in Rotterdam?

Een teamcoaching inspiratiesessie in Rotterdam levert gegarandeerd een positieve bijdrage aan jouw organisatie of bedrijf. Met behulp van deze luchtige training kunnen teams of complete organisaties nieuwe inzichten opdoen over het managen van gedoe. Wij vinden het belangrijk dat men tijdens zo’n dergelijke cursus niet alleen veel waardevolle kennis opdoet, maar ook plezier eraan beleeft.

Het beschikbaar stellen van bepaalde kennis aan mensen die niet veel bezig zijn met zelfontwikkeling kan direct leiden tot een positieve ontwikkeling van de organisatie als geheel, maar ook voor teams binnen een bedrijf. Want iedereen, elk bedrijf, team en persoon heeft weleens te maken met gedoe. Weten hoe je hier het beste mee om kunt gaan is de sleutel tot succes. Leer op welke manier je gedoe het best kunt omarmen, middels workshops en lezingen van een inspirerende spreker die veel ervaring heeft op het gebied van Gedoemanagement.

 

Neem contact op