Teambuilding Rotterdam

Teambuilding

Teambuilding: Op safari met gedoe

Iedereen heeft te maken met gedoe. Jong en oud, vrouw en man, klein en groot, noem maar op. De sleutel tot succes is het goed managen van gedoe, in dat geval kan het namelijk erg veel opleveren. Op zoek naar een leuke teambuilding workshop in Rotterdam? Met Gedoemanagement krijg je op een luchtige, vermakelijke en inzichtelijke manier meer kennis over de werking van het brein.

Voor velen lijkt de werking van het brein vaak een lastig onderwerp. Onze bedoeling is dan ook om met plezier en humor de simpelheid van de werking van het brein voor iedereen begrijpelijk te maken.

Neem contact op

Hoe gaat dit dan precies in zijn werk?

Het lichaam kan door twee verschillende delen in het brein worden aangestuurd: het bewuste brein en het automatische brein. Dit wordt door ons ook wel het groene brein en het rode brein genoemd. Tijdens onze teamcoaching training in Rotterdam leer je hoe je meer bewust kunt worden van deze simpele werking van de hersenen. Dit maakt het mogelijk hier meer invloed op uit te oefenen en bijvoorbeeld beter te kunnen denken en luisteren. Nadat je deze simpele methode onder de knie hebt, is persoonlijke ontwikkeling gegarandeerd. Leer omgaan met gedoe op een eenvoudige, no-nonsense manier. Zo leer je bijvoorbeeld omgaan met een burn-out en/of stress en maak je kennis met “de kracht van kiezen”.

Wat leer ik tijdens een teambuilding training in Rotterdam?

Een teambuilding inspiratiesessie in Rotterdam kan een positieve bijdrage leveren aan jouw bedrijf of organisatie. Laat jouw werknemers nieuwe inzichten opdoen over het managen van gedoe op een vermakelijke manier waarbij plezier en humor hoog in het vaandel staan. Kennis beschikbaar stellen aan mensen die niet bezig zijn met zelfontwikkeling kan een grote bijdrage leveren aan een positieve ontwikkeling van de organisatie als geheel, maar ook in een kleiner team. Elke organisatie, elk team en elk persoon heeft te maken met gedoe. De sleutel tot succes is weten hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Leer hoe je gedoe kunt omarmen tijdens een interessante teambuilding workshop in Rotterdam waar je onder andere kennis maakt met een inspirerende spreker die veel ervaring heeft op het gebied van Gedoemanagement.

Het programma

Het Gedoemanagement programma voor bedrijven en organisaties is breed en wordt aangepast aan de organisatie in kwestie. De meest eenvoudige basis van gedoe en de bijbehorende nuttige kennis kan al overgedragen worden tijdens een workshop van een paar uur of een nog kortere inspiratielezing. Maar in verdiepende trainingen en workshops leer je meer over onder andere Gedoemanagement, stressmanagement, discriminatie, burn-outs, teamkracht en wat dit alles te maken heeft met de werking van het brein.

En wat nu?

Heb je een keuze gemaakt? Of wil je juist meer info? Neem dan direct contact op met ons!

Neem contact op