Inspirerende spreker

Inspirerende spreker

Een inspirerende spreker over Gedoemanagement

Gedoe is een bekend fenomeen voor elk persoon. Vrouw en man, jong en oud, klein en groot: iedereen heeft hiermee te maken. Maar hoe ga je hiermee om? Gedoe onder de knie krijgen is de sleutel tot succes: als individu, maar ook als team of hele organisatie.

Op zoek naar een interessante teambuilding training in Rotterdam? Met behulp van Gedoemanagement maak je op een inzichtelijke, vermakelijke en luchtige manier kennis met de werking van het brein. Lijkt je dit een lastig onderwerp, moeilijk te begrijpen? Dan ben je zeker niet de enige. Maar het blijkt gelukkig verrassend simpel!

Het is dan ook ons doel om met plezier en humor de eenvoud van de werking van onze hersenen voor iedereen begrijpelijk te maken. Dit is niet alleen erg interessant en leerzaam, maar ook nog eens plezierig en zeer goed voor de zelfontwikkeling!

 

Hoe gaat dit dan precies in zijn werk?

Als mens heb je te maken met twee manieren waarop je brein werkt: het bewuste brein en het automatische brein. Wij noemen dit ook wel het groene brein en het rode brein. Denk aan een stoplicht waarin groen symbool staat voor beweging en rood voor stilstand. Je staat 's ochtends op met het rode, automatische brein. En daar is niets mis mee, maar het rode brein zorgt wel voor gedoe. Al onze trainingen gaan over: hoe krijg je de keuze om het bewuste, groene brein te activeren?

Dit is ook de basis voor teamcoaching workshops in Rotterdam. Hierin vergroot je je bewustzijn over de simpele werking van het brein. De kennis die je opdoet, maakt het mogelijk meer invloed uit te oefenen op je gedoe. Waardoor onder andere denken en luisteren je gemakkelijker af zullen gaan.

Leer meer over hoe je gedoe het best aan kunt pakken op een eenvoudige, no-nonsense manier. Doe bijvoorbeeld kennis op over hoe je het best om kunt gaan met een burn-out en/of stress en hoe je dit kunt voorkomen. Bovendien leer je tijdens een uitdagende workshop meer over “de kracht van kiezen” dankzij een inspirerende spreker met veel kennis en ervaring op het gebied van Gedoemanagement. Na deze leuke training is persoonlijke ontwikkeling dan ook gegarandeerd!

 

Wat kan een inspirerende spreker ons leren?

Op zoek naar een positieve bijdrage voor jouw organisatie of bedrijf? Kies dan voor onze Gedoemanagement teambuilding trainingen. Dankzij deze vermakelijke, luchtige inspiratiesessies kunnen teams of hele organisaties nieuwe kennis opdoen over het managen van gedoe. Het gaat hier niet alleen over het opdoen van waardevolle kennis, maar staan plezier en humor ook hoog in het vaandel.

Bepaalde kennis beschikbaar stellen aan mensen die niet veel bezig zijn met zelfontwikkeling kan een enorme positieve bijdrage geven aan de ontwikkeling van een bedrijf als geheel, maar ook voor op zichzelf staande teams binnen een organisatie.

Elk persoon, team en bedrijf heeft dus te maken met gedoe. De sleutel tot succes is weten hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Doe kennis op over hoe je gedoe het best kunt omarmen door middel van verschillende workshops en lezingen van een inspirerende spreker met veel ervaring op het gebied van Gedoemanagement.

 

Neem contact op