Incompany-workshop

Gedoemanagement op locatie
Gedoemanagement op locatie

Ontdek het organisatiegedoe

Dit is de basisworkshop gelijk aan de publieke workshops, maar dan gericht op het team- of organisatiegedoe. Een InCompany-workshop heeft een groot voordeel: het management en werknemers als geheel of in teamverband krijgen de gelegenheid om gezamenlijk het ‘organisatiegedoe’ te ontdekken.

Er is geen organisatie of team zonder gedoe, en elke organisatievorm heeft haar eigen specifieke gedoe. Toch gaan we ermee om alsof het er niet zou moeten zijn. Dat is raar, want als je ernaar vraagt weten we allemaal dat het gedoe er altijd zal zijn. Door die vaak krampachtige houding heeft gedoe juist veel meer invloed op ons dagelijks gedrag en werkprestaties dan nodig is. Gedoe heeft de eigenschap om onze natuurlijke capaciteiten te temperen en onszelf te onderdrukken.

Door het gedoe te herkennen als gedoe en het te omarmen, ontstaat weer enorm veel ruimte voor iets anders!

Ontwikkelingsvermogen vrijmaken

De workshop maakt de capaciteiten en talenten van de mensen en teams vrij. Hier krijgen de mensen het inzicht hoe gedoe functioneert en hoe eenvoudig en doeltreffend het te managen is. Dit laat de meeste mensen niet onberoerd en voor sommigen opent er zich zelfs een heel nieuwe manier van functioneren.

Praktische informatie

  • Een incompany-workshop Gedoemanagement op locatie duurt meestal 2 tot 4 uur, maar ook langer is mogelijk.
  • Liever online? Kijk bij de pagina Blended Learning over online trainingen (of een combinatie van online en live).
  • De workshop wordt altijd toegespitst op het gedoe waar uw organisatie last van heeft.

Is uw interesse gewekt?

Neem contact op voor een incompany-workshop

Andere Gedoe-trainingen voor organisaties