Wil je weten wat gedoe met je doet?

Mooie inzichten waar je verder mee komt
Gedoemanagement in De Fruitvis op 4 september

Naast de basisworkshop, ook aandacht voor de Integritijger®. De vraag is eigenlijk of integriteit ook inspirerend kan zijn. Kijk bij inspiratie voor een artikel hierover.

- - - 

Live events van Frank Schurink passen prima in het theater. Duizenden mensen hebben er al plezier aan beleefd en er inzichten uitgehaald die hun leven nog steeds lucht geven. Kom hier op een eenvoudige, betaalbare en leuke manier kennismaken met rood en groen 'denken'.

"Gedoe is pas gedoe als jij er gedoe van maakt."

We gaan onder andere de bio-logica van ons gedoe bekijken. Dat alleen al levert zeer verrassende en nuttige handvatten op om jouw en het gedoe van anderen te managen. En voel je vrij om aan de slag te gaan met je eigen gedoe. Wil je het nog interessanter maken, neem dan een vriend of collega mee. Er zijn een paar verhelderende oefeningen die je gezamenlijk kan doen en tot de nodige hilariteit kunnen leiden.

Het boek Gedoemanagement is al jaren een bestseller. Het gaat vaak van hand tot hand, omdat het zo helder en luchtig omschrijft hoe ons brein werkt en wat je daarmee kan. Heb je het boek al, dan meenemen voor een handtekening van de auteur natuurlijk :-) 

Kijk ook even naar wat deelnemers zeggen om een idee te krijgen.

Praktische informatie

Gedoemanagement live events zijn toegankelijk voor iedereen die online een ticket heeft gekocht en vinden normaal gesproken plaats in De Fruitvis in Rotterdam-West. De workshop van 9 september 2023 is niet in De Fruitvis maar bij Okapi/Gedoemanagement op kantoor!

 

Datums en tijden

Zie de agenda op deze pagina of bekijk alle live events.

De deur opent om 19.00.
De workshop zelf duurt van 19.30 tot 22.00

Kaart