U bent hier

TEDxGouda

TEDxGouda
16 sprekers, 16 inzichten en véél onverwachte verbindingen

Het team van TEDxGouda heeft weer een prachtig podium gecreëerd rond het thema: Verbinding. Er zijn 16 sprekers - waaronder de blije ik - met elk een eigen, Hier voorbeelden van TED: Ideas worth spreadingvaak verrassende insteek en verbindend inzicht. Ik heb al een paar sprekers gehoord en ik kan je zeggen dat je er hoe dan ook iets van gaat opsteken. Laat je verrassen en kom je vooral vermaken. Het zijn niet alleen de lezingen die het bijzonder maken. Er is ook een mooi tussendoor programma en jij bent er natuurlijk. Een publiek dat een gemeenschappelijke interesse heeft in verbinding, dat kan niet anders dan nieuwe verbindingen opleveren, al is het maar tussen de neuronen in je brein. 

€47,00 : 16 = €2,94 per inzicht !!! Hè, zo weinig?

Een hele dag onder de pannen en ook nog leren, lachen en verbinden voor slechts €47,- en dat inclusief koffie, thee, water, lunch en een paar versnaperingen? Dat moet je gewoon eens meemaken om te ervaren dat het kan. Daarbij is er ook nog voor het bedrijfsleven een prachtig aanbod dat je eigenlijk niet aan je voorbij kan laten gaan. Schrijf je dus in en laten we er samen een prachtige dag van maken

Hartelijke groet en tot dan, Frank Schurink.

ps1. Bedrijven kunnen deze dag natuurlijk prima als klantendag aanbieden. Ze hebben een leuke dag en het thema is verbinden, dus dat kan niet mis gaan.

ps2. De meeste sprekers geven hun lezing in het Nederlands.

Het is op zaterdag 1 september van 10 tot 17 uur in de Goudse Schouwburg aan de Boelekade 67, op loopafstand van het station.