Zwolle, Odeon

Van gedoe naar opluchting in één avond
Gedoe in Zwolle

Het is voor iedereen die wel eens gedoe heeft.

Met Gedoemanagement hebben we een programma ontwikkeld dat in normale taal, met humor en mooie inzichten uitlegt hoe wij onszelf vrij kunnen krijgen van gedoe. We gaan als het ware een gedoe aan-/uitknop programmeren, zodat je van je rode naar je groene brein kunt gaan, van je gedoe- naar je ontwikkelstand. Voor veel mensen is het een feest van herkenning en tegelijkertijd enorm leerzaam. Bij Quotes kan je vinden hoe deelnemers het door de jaren heen ervaren hebben.

"Op een eenvoudige wijze wordt duidelijk uitgelegd hoe het brein werkt en enigszins te managen is. Heel veel aan gehad en direct toepasbaar."

Bedenker en auteur

Frank Schurink zelf komt deze workshop geven. Hij is de bedenker van Gedoemanagement en schrijver van het boek. Zijn missie is om jezelf ontwikkelen luchtig, leuk en simpel te maken en dat lukt. Het boek is een bestseller en al meer dan tienduizend mensen hebben aan zijn workshops deelgenomen door mond op mond reclame. Iets wat goed te begrijpen is, nuttig en ook nog leuk is, wordt makkelijk doorverteld.

Praktische informatie

De workshop is in de Rabo Foyé van de Schouwburg Odeon in Zwolle, goed bereikbaar per trein en auto. Inloop om 18.30 uur; de workshop zelf is van 19.30 tot ongeveer 21.45 uur.

Kijk ook even naar wat deelnemers zeggen om een idee te krijgen van de avond zelf!