U bent hier

Team Impact Sessie

Team Impact Sessie
Het team in actie mét draagvlak

Met uw team op één dag nieuwe inzichten krijgen over teamgedrag en meteen acties creëren die relevant zijn voor uw team. Een zeer effectieve manier om de nieuwe kennis te vertalen in nieuw gedrag dat door het team voorgesteld en gedragen wordt. 

De opzet is als volgt: 

  1. De eerste helft van de sessie is een workshop Gedoemanagement, toegespits op de thema's die in het team spelen.
  2. In de tweede helft gaat het team in groepen thema's bespreken die relevant zijn en hoe die nu op een nieuwe manier opgepakt kunnen worden met de handvatten van Gedoemanagement. Het team kan zelf kiezen hoe ze deze groepssessie willen organiseren. 
  3. Na de groepssessie komt iedereen weer bij elkaar en delen de groepen de inzichten met elkaar. De gedoemanager leidt dit proces en coacht waar nodig. Er wordt geëindigd met specifieke actiepunten die het team op zich neemt.

De minimale duur van een Team Impact Sessie is 2 uur en de maximaal een hele dag van 8 uur, wat we dan een Team Impact Day noemen. "We hebben nu echt goede gesprekken met elkaar. Dit zet zoden aan de dijk." Afhankelijk van de items die u wilt aansnijden en resultaten die u wilt bereiken, bepalen we samen wat het meest passend is.

Samen met uw eigen training

Veel bedrijven en organisaties hebben eigen trainingen die ze graag een grotere impact willen geven. Dan organiseren we samen een sessie, met in het 1e deel Gedoemanagement en in het 2e deel de eigen training, waarbij wij vanaf de zijlijn blijven coachen. De resultaten van deze opzet zijn zeer positief gebleken, met als extra resultaat dat de eigen trainer meteen weet hoe de princiepes van Gedoemanagement toe te passen in de eigen trainingen.  

Organisaties die naar grote tevredenheid een Team Impact Sessie gedaan hebben zijn: Politie Rotterdam, Gemeente Rotterdam afd. Cultuur, VodafoneZiggo en Erasmus Universiteit Rotterdam ISS.