U bent hier

Maastricht, Pesthuys

Maastricht, Pesthuys
Heb jij ook gedoe?

"Gedoe is pas gedoe als jij er gedoe van maakt" is de derde opluchting van Gedoemanagement. Klinkt goed, maar wat is gedoe dan en wat doet het met ons? Nou, veel dus. 

Je eigen gedoe aan-/uitknop

In deze theatervoorstelling, die het beste te omschrijven is als een mix tussen cabaret en een tof college, neemt Frank Schurink je mee in de wereld van gedoe. Na veel lachen, confronterende en luchtige inzichten verlaat je de zaal met je eigen gedoe aan-/uitknop. Waarom hebben zoveel millenials een burn-out?Niet missen dus en zeker leuk om samen met je partner, vrienden, familie of collega's te doen. Mensen die jouw gedoe een beetje kennen ;-)

En we pakken ook nog even de burn-out mee. Het komt niet door te hard werken, maar door de keuzes die je niet maakt. Kom als je wilt weten hoe dat werkt?

Tot ziens in het Pesthuys Podium, een prachtige plek om het eens over gedoe te hebben.

Wat anderen zeggen

Als je een idee wilt hebben hoe het is, lees dan even wat andere deelnemers zeggen en/of bekijk de TEDxTalk die Frank vorig jaar gegeven heeft. Ter voorbereiding kan je ook het boek alvast bestellen en doornemen, dan komt het in de workshop verder tot leven.

"Incl. 5 opluchtingen van gedoe en 5 dilemma's van het brein."