U bent hier

InCompany programma

Gedoemanagement InCompany voor organisaties
InCompany programma
Vaardigheidstrainingen, de gedoemanager in ons

Gedoemanagement is geen model of methode, het is een vaardigheid. Een vaardigheid om heel eenvoudig te switchen tussen het rode en groene brein, tussen het dier in je en je bewuste persoonlijkheid. Een vaardigheid waarmee mensen steeds weer ruimte kunnen creëren voor iets anders dan gedoe. Het is net als leren lopen, fietsen of zwemmen. Als je het eenmaal doorhebt, kan je het eigenlijk niet meer vergeten. Het is onderdeel van je geworden. Nu gaat het enkel nog om het doen en er beter in worden, als je dat tenminste wilt.

“Erg leuke workshop. Het is bekende materie, maar op een pakkende en meer praktische wijze verteld. En het gaat een stap verder, namelijk hoe je er ook echt iets mee kan doen. Leuke spreker!”
Judith, projectmedewerker Lucas Onderwijs

Gedoemanagement is natuurlijk te volgen via een publieke workshop, maar is ook uitstekend toepasbaar op bedrijven en andere organisaties. Gedoe is een stop op creativiteit; het managen van gedoe is dus de toegang tot het creatief vermogen van de organisatie. Die lijn doortrekkend: Gedoemanagement kan ook toegepast worden om de identiteit van de organisatie te helpen creëren, als je op dat punt zit.

De belangrijkste meerwaarde: we gaan aan de gang met wat er concreet speelt binnen het bedrijf. Naast het persoonlijke gedoe kunnen we dus het team-gedoe en bedrijfsgedoe onder de loep leggen.

“Sommige workshops zijn inspirerend, of verrassend. Sommige gewoon leuk. Sommige vergeet je na een dag weer. Maar die van jou was niet alleen inspirerend, maar zelfs transformerend. Knap om ingewikkelde, bijzonder interessante materie zo simpel en aansprekend over te brengen! Materie die je werkelijk tot in het diepst van je zijn raakt. Namens ons allen bij XXS, bijzonder veel dank.” Map van Arem, partner XXS

Het bepalen van de kosten gaat in overleg, rekening houdend met de aard van uw organisatie.

 

 1. Inspiratiesessie
  Introductie van Gedoemanagement. In dertig minuten zit iedereen op het puntje van zijn stoel. Ook voor congressen en klantendagen is dit een inspirerend onderwerp.
   
 2. InCompany-workshop op locatie
  Een normale workshop Gedoemanagement, maar dan samen met je collega's en met speciale aandacht voor jullie 'organisatiegedoe'.
   
 3. Teamkracht - Het zelfwerkende team
  Teams die hun eigen gedoe managen hebben meer plezier, een natuurlijk leiderschap en vergen weinig sturing.
   
 4. Stress-management - voorkom de burn-out
  Het klinkt logisch en dat is het vaak ook. Minder gedoe betekent meestal minder stress en daarmee een sterke afname van burn-outs.
   
 5. De groene brein sessies
  5 sessies door het jaar heen om lekker te trainen met je aan/uitknop en een werkomgeving te creëren waar het groen niet alleen van de planten komt.
   
 6. Studenten als partner
  Weleens gemerkt dat lesgeven makkelijker gaat als de studenten mee willen doen? Wij ook, we laten zien hoe je dat voor elkaar krijgt.
   
 7. De Grote Gedoe Show
  Opgezet om studenten voor te bereiden op wéér een jaar leren, maar dan met plezier. Ook voor personeelsavonden fijn en nuttig vertier.

   
 8. Team- en persoonlijke coaching
  Sommige teams of personen vragen om extra coaching en begeleiding. Daar kunnen we inspelen op de specifieke uitdagingen en de begeleiding geven die nodig is.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Frank Schurink via via e-mail of bel 06-50658714