U bent hier

Stressmanagement

Gedoemanagement: Stressmanagement
Stressmanagement
Voorkom de burn-out

Het klinkt logisch en dat is het vaak ook. Minder gedoe betekent meestal minder stress en daarmee een sterke afname van burn-outs.

“Ik ben mijn gedoe nog steeds niet kwijt, en dat is niet erg nu ik weet hoe ik ermee om moet gaan.” Frans-Willem van der Velden, bedrijfsarchitect UWV

Gedoemanagement is een geweldige manier om stress dag in dag uit te managen en een burn-out te voorkomen. Het heeft een zelfde effect als bij mediteren. Je gaat de verbanden zien tussen privé- en zakelijk gedoe en dus ook privé en zakelijk de baten er van ervaren. Als je al een burn-out gehad hebt, dan helpt dit enorm om met de gevolgen daarvan om te gaan.

“Vrolijke workshop om de last van gedoe te verlichten. Met oprechte interesse in het gedoe datzelfde gedoe omarmen zorgt ervoor dat je een stap verder kunt maken richting vrij mens in een vrije omgeving.” Boudewien Koudstaal, business consultant ww UWV

Gedoemanagement is de basis voor de workshop Stressmanagement en is vooral een zelflerende workshop. De deelnemers brengen in wat ze willen leren over stress en gedurende de workshop krijgen ze inzichten in hoe verschillende aspecten van stress werken, hoe ze te herkennen en wat zij er mee kunnen doen. Het doel is dat iedere deelnemer antwoorden heeft, die passen bij de vraag die ze hebben en hen praktische, uitvoerbare acties oplevert.

Voor wie bedoeld?

Alle bedrijven of instellingen waar stress en (ziekte)verzuim een probleem kunnen worden (of al zijn).

Grootte van de groep:

Groepen tussen 8 en 30 deelnemers.

Duur van de workshop:

3 uur inclusief onderbrekingen. (Optioneel) 2 persoonlijke telefonische of face-to-face coachingsmomenten per deelnemer.

Kosten:

Kostenbepaling in overleg.

Neem voor meer informatie contact op met ons!