U bent hier

Basisworkshop op locatie

Gedoemanagementworkshop op locatie
Basisworkshop op locatie
Gedoemanagement voor uw organisatie

Dit is de basisworkshop gelijk aan de publieke workshops, maar dan gericht op het team- of organisatiegedoe. De workshop maakt de capaciteiten en talenten van de mensen en teams vrij. Hier krijgen de mensen het inzicht hoe gedoe functioneert en hoe eenvoudig en doeltreffend het te managen is. Dit laat de meeste mensen niet onberoerd en voor sommigen opent er zich een heel nieuwe manier van functioneren.

“Ik kan me niet herinneren dat ik eerder zo'n frisse, verhelderende, herkenbare workshop heb gehad.” Daniëlle van Elst, Dela uitvaartverzorger

Gedoemanagement, de onverwachte opluchting

Denk jij bij gedoe aan een opluchting? Waarschijnlijk niet en dat geldt voor de meesten van ons. Deze workshop is een mooie, eenvoudige, betaalbare en leuke manier om kennis te maken met een nieuwe manier van denken over onszelf. Het geeft op een heel toegankelijke manier iedereen iets mee om mee aan de slag te gaan, of je nou een doorgewinterde ‘zelfontplooier’ bent of niet.

We gaan o.a. de bio-logica van ons gedoe bekijken. Dat alleen al levert zeer verrassende inzichten en heel nuttige handvatten op. Je gaat ook tijdens de workshop aan de slag met je eigen gedoe (neem een pen mee). Verder krijg je van ons een werkboekje mee met (onder andere) handvatten om gedoe te managen en een overzicht van onze vijf gemeenschappelijke sociale gevoeligheden.

“Ik vond het leuk en leerzaam. Het maakt je in elk geval bewuster, nu is het aan mij om er wat mee te doen.” Annemarie Katerborg, medewerker personeels- en salarisadministratie Lucas Onderwijs
Voor wie bedoeld?

Alle bedrijven of instellingen die last hebben van gedoe en daar iets aan willen doen.

Grootte van de groep:

Onbeperkt, meestal tussen de 8 en 50 deelnemers.

Duur van de worshop:

3 uur inclusief onderbrekingen.

Kosten:

Afhankelijk van de grootte van de groep, het soort organisatie, het benodigde voorwerk en het beschikbare budget. Richtprijs is tussen de €700 en €3.000 ex btw.

Neem voor meer informatie contact op met ons!