U bent hier

Haarlem, NYHAVN

Haarlem, NYHAVN
Opluchtingen in Haarlem met Joan

Denk jij bij gedoe aan een opluchting? Waarschijnlijk niet, en dat geldt voor de meesten van ons. En toch, er zijn zelfs 5 opluchtingen van gedoe!

Gedoemanagement is een humorvolle, goed doordachte en eenvoudige manier om kennis te maken met een nieuwe inzichten over ons denken en onszelf. Gedoe is te managen en wel op een verrassend eenvoudige manier. Aan het eind van de avond gaat u weg met een inzicht dat werkt als een aan-/uitknopje. Nu hebben ongeveer 6.000 mensen de workshop gevolgd en het werkt zowel in achterstandswijken als in scholen, overheid en bedrijven tot aan de directiekamer toe. "Blijkt dat gedoe niet weg gaat en dan ervaar je het als een opluchting. Heel interessant." We hebben allemaal een brein en dat bindt ons meer dan we vaak denken.

Inloop om 18.00 uur; de workshop zelf is van 18.30 tot ongeveer 21.00 uur. Zorg dat je op tijd bent, want er is veel materiaal te behandelen in de 3 uur die we hebben. Kijk ook even naar wat deelnemers zeggen om een idee te krijgen van de avond zelf!

Joan en Karen de Vuijst

Deze workshop wordt geleid door onze gedoemanager Joan de Vuijst en is georganiseerd samen met haar zus Karen van Conceptstore NYHAVN, Koningstraat 15, 2011 TB te Haarlem. Beiden zijn helemaal thuis in Haarlem en als je vragen hebt, kan je natuurlijk even langs gaan bij Karen of Joan bellen op 06-836 93581.