U bent hier

Gouda, Chocoladefabriek

Gouda, Chocoladefabriek
Een onverwachte opluchting

Interessant voor mensen zoals wij zijn.

Ach ja, we leven dagelijks met gedoe. Of zoals de bijzondere René Gude het in DWDD mooi verwoordde vlak voor zijn naderende einde: 'Het leven is een gedoetje'. Ook zijn conclusie is dat gedoe zowel luchtig én serieus kan zijn, normaal én verwonderlijk, beperkend én bevrijdend.

In deze humorvolle workshop Gedoemanagement gaat auteur Frank Schurink o.a. in op de bio-logica van ons gedoe, wat alleen al zeer verrassende inzichten oplevert. 'Gedoe is pas gedoe als jij er gedoe van maakt' en nog 4 andere opluchtingen. Je gaat op een luchtige manier aan de slag met het gedoe dat jij ervaart, privé of zakelijk, en creëert je eigen persoonlijke gedoe aan/uitknop. Met deze workshop leer je in één avond de basis van ons menselijke functioneren beter begrijpen, en kan je het ook nog met plezier én met gemak doorvertellen.

Inloop is vanaf 18.30, de workshop start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Vooraf kun je voor eten en drinken terecht bij Kruim. In de zaal zijn water en stroopwafels aanwezig. Zorg dat je op tijd bent, want er is veel interessant materiaal te behandelen! Om een idee te krijgen van de avond zelf: dit is wat deelnemers zeggen.

Hier nog een keer de 'Zo, dat lucht op'-aankondiging op GoudaFM.

Frank Schurink heeft al meerdere kleine voorstellingen in Gouda gegeven, zoals in het Nelson Mandela Centrum, die zeer positief ontvangen zijn. Sinds de start in november 2012 hebben al meer dan 7.000 mensen de hoog gewaardeerde workshops gevolgd bij organisaties zoals: politie, gemeenten, universiteiten, scholen, zorgverlening, UWV en bedrijven als Philips, Unit4, ABN AMRO. 

Het boek is onlangs in de 4e druk verschenen en staat als bestseller op #1 in de catagorie Psychologie bij Managementboek.nl. De Engelse versie van het boek 'Hassle Management' is in de maak en wordt in september of oktober verwacht.