Route naar out

Route naar de BBS-out
Route naar out

We hebben het vaak over een burn-out alsof dat een vast omlijnd iets is. Het is meer een aantal symptomen bij elkaar waar een label aan gehangen wordt. Wij kijken nog wat verder en halen de ‘burn’ en de ‘out’ uit elkaar. Simpel: de burn is het proces en de out het resultaat van dit proces.
In deze workshop gaan we in op het proces van de burn. Hoe werkt dat, wat is de rol van de omgeving en hoe kan de omgeving helpen de out te voorkomen? Een stelling die in deze workshop centraal staat is: een burn-out doe je niet alleen.

PS we spreken niet alleen van de burn-out, maar ook van de bore-out en social-out. Dit behandelen we in een aparte workshop.

Inzichten en vaardigheden:

  • De route naar de out herkennen
  • De kracht van reflectie en spiegeling
  • Wat vraagt het van een team om outs te voorkomen?

Als onderdeel van de snackmuur

Deze training is onderdeel van de gezonde snackmuur, het incompany-programma van Gedoemanagement dat gaat over het activeren van een interessecultuur.

Terug naar het overzicht

Gezonde snacks aanvragen doe je hier

Als losse snack

Deze training los bestellen kan natuurlijk ook! Alle trainingen en thema's kunnen op maat gemaakt worden voor jouw organisatie. Neem hiervoor contact op met Gedoemanagement. En zie voor ons overige aanbod voor organisaties ook de incompany-sectie op deze website.