Permanent leren

De permanent lerende organisatie
De permanent lerende organisatie

Met een interessecultuur als voedingsbodem

Een lerende organisatie is van levensbelang wanneer je mensen geïnspireerd en gemotiveerd wilt houden binnen de organisatie. Dat is ook niet een tijdelijk, maar juist een continu proces. Een lerende organisatie is in wezen een permanent lerende organisatie en dat valt niet af te dwingen. Daarvoor heb je altijd de intrinsieke motivatie en interesse vanuit de organisatie en zijn of haar mensen nodig. Het is een natuurlijke behoefte om je te ontwikkelen in een steeds veranderende wereld, omdat de wereld jou interesseert (interessecultuur) en je een duidelijk beeld hebt van wie je wilt zijn in die wereld (identiteit).

In zo’n omgeving is een leerklimaat vanzelfsprekend en dat klimaat geeft ieder individu de mogelijkheid en de vrijheid om zich te ontwikkelen binnen de context van de organisatie.
In deze workshop gaan we in op de relatie tussen interessecultuur, identiteit en leerklimaat op organisatie-, team- en persoonlijk niveau.

Inzichten en vaardigheden:

  • De rode en groene lerende organisatie
  • De identiteit ontrafelen en bekrachtigen
  • Duurzame kennis en kunde

Als onderdeel van de snackmuur

Deze training is onderdeel van de gezonde snackmuur, het incompany-programma van Gedoemanagement dat gaat over het activeren van een interessecultuur.

Terug naar het overzicht

Gezonde snacks aanvragen doe je hier

Als losse snack

Deze training los bestellen kan natuurlijk ook! Alle trainingen en thema's kunnen op maat gemaakt worden voor jouw organisatie. Neem hiervoor contact op met Gedoemanagement. En zie voor ons overige aanbod voor organisaties ook de incompany-sectie op deze website.