De integritijger

Een nieuwe definitie op integriteit
Dynamische integriteit

Integriteit is iets bijzonders. We willen het allemaal hebben en we streven met z’n allen naar een integere samenleving. En toch gaat al onze aandacht vooral naar het ontsporen en het ontbreken van integriteit.
Integriteit roept een dualiteit op die zijn oorsprong vindt in ons rode en groene brein. Aan de ene kant de integriteit – of juist het ontbreken daarvan – die als een bedreiging ervaren wordt. Aan de andere kant de integriteit die juist veel vertrouwen geeft en vrijheid brengt om te handelen.

In deze workshop gaan we die rode en groene integriteit uit elkaar halen, zodat je een duidelijk beeld krijgt wat wat is. Het zal dan ook helder worden waarom integriteit juist een dynamisch iets is.

Inzichten en vaardigheden:

  • Een nieuwe korte en verhelderende definitie voor integriteit
  • Een diepe en ondiepe integriteit
  • De rode en groene Integritijger®
  • Jouw persoonlijke integriteit

Als onderdeel van de snackmuur

Deze training is onderdeel van de gezonde snackmuur, het incompany-programma van Gedoemanagement dat gaat over het activeren van een interessecultuur.

Terug naar het overzicht

Gezonde snacks aanvragen doe je hier

Als losse snack

Deze training los bestellen kan natuurlijk ook! Alle trainingen en thema's kunnen op maat gemaakt worden voor jouw organisatie. Neem hiervoor contact op met Gedoemanagement. En zie voor ons overige aanbod voor organisaties ook de incompany-sectie op deze website.