De Integritijger

Integritijger en de twee gezichten van integriteit.
Integritijger

Een mooi vervolg op Gedoemanagement

In het nieuwe programma van de Integritijger komt de vanzelfsprekende kracht van ‘integer zijn’ naar boven drijven. Sommige organisaties en personen die wij als integer ervaren kunnen een charismatische uitstraling hebben, alsof er iets magisch aan de hand is, maar dat is niet zo. Het is een manier van omgaan met de omgeving die duidelijk, dynamisch en eervol is.

Inzicht in de dualiteit

100% Integriteit bestaat niet, de weg er naar toe wel.

Net als de tijger heeft ook integriteit een duaal karakter. Het is zowel een bron van kracht en respect als een altijd aanwezige potentiele dreiging dat er iets misgaat. Aan de hand van de werking van ons brein leggen we het karakter van de rode en groene integritijger bloot, die staan voor een ondiepe en diepe integriteit.  

De bedoeling van dit programma is om jou met nieuwe inzichten en ideeën over integriteit weg te laten gaan. Inzichten die voor jou interessant zijn en ook mee aan de slag wilt. We gaan niet een nieuw model presenteren als oplossing voor alles. Dat is een illusie. Als je die teleurstelling aan kunt, dan zal de Integritijger je vast inspireren.

De eerste publieke workshops

Heb je interesse, kom dan naar de eerste publieke Integritijger workshops op 15 maart of 15 mei in de Fruitvis Rotterdam. We maken er een interessante en gezellige middag van op een prachtige en goed bereikbare locatie.