U bent hier

Amstelveen, Nest

Amstelveen, Nest
Inspiratie in Amstelveen met Frans

Gedoemanager Frans Huissen organiseert en geeft de workshop Gedoemanagement en in Amstelveen.

Veel Amstelveners kennen Frans als de directeur van de Vrijwilligerscentrale Amstelland en als host en gespreksleider bij Talkshow BV Amstelveen. Met zo'n motto heb je automatisch interesse in gedoeEen man met passie voor mensen en wat er tussen mensen kan staan, zoals gedoe. Zijn motto is: 'Voor een wereld waarin iedereen er toe doet.' Met zo'n motto heb je automatisch óók interesse in gedoe. Een goede reden om te komen en kennis te maken met deze gepassioneerde Amstelvener en zijn verhaal over de gedoe aan/uitknop.

Over gedoe

Gedoe kennen we allemaal, maar is vaak ook een groot vraagteken. Wat is gedoe eigenlijk? Waarom hebben we er eigenlijk 'last' van? Gedoe is vaak een grote rem op onze natuurlijke wens om iets te maken van ons leven. Daarom zijn we allemaal op één of andere manier geïnteresseerd in gedoe. Gelukkig maar, want juist interesse is noodzakelijk om iets nieuws te kunnen leren. Nu gaat het alleen nog om de juiste interesse.

Interesse hebben in gedoe is voldoende om een zeer waardevolle avond te hebbenAls we gedoe managen, blijkt dat een onverwacht positieve uitwerking te hebben op ons brein. Mensen kunnen beter luisteren en ervaren een toename in rust, creativiteit, effectiviteit en plezier, zowel professioneel als privé. Maar als je gedoe wilt managen, wát moet je dan managen?

In de workshop Gedoemanagement gaan we de bio-logica van gedoe bekijken. Dat levert zeer verrassende inzichten op en het geeft handvatten om met gedoe verder om te kunnen gaan. Het is een confronterende, verrassende, vermakelijke, inspirerende en vooral zeer leerzame workshop die je zeker niet onberoerd zal laten.

Lees ook wat eerdere deelnemers er van vinden.